Vyhledej
Diakonie ČCE (DKnL) > Co se děje > sport

MOWE - akce pro děti i dospělé (neděle 13. října 2019)

Z důvodu státního smutku byla akce přesunuta jen na neděli

Redakce / 8.10.2019, Dvůr Králové nad Labem, attitude.kralovedvorsko.cz
Přijďte si užít nejen sportovně říjnovou neděli 13. října 2019 s dvorskou taneční skupinou TS Attitude DKnL. Nachystali jsme pro vás bohatý program pro děti i dospělé. Můžete se těšit na různé skupinové lekce, přednášky, ochutnávky, služby i soutěže o krásné dárečky. Mohou přijít všichni, kdo mají rádi pohyb, ovšem na vybrané lekce je nutné se předem přihlásit. Vstupné je dobrovolné.

FOTOGALERIE - MOWE - akce pro děti i dospělé

PROGRAM:

Přihlásit se na můžete na jednotlivé lekce přes SMS (720 201 034) nebo e-mail: info@ts-attitude.com.

8:30 - 9:30 hod - CVIČÍME PRO ZDRAVÁ ZÁDA, TEJPOVÁNÍ
Přijďte si poslechnout přednášku, vyzkoušet si základní cviky pro zdravá záda, poradit se, nechat se zatejpovat... Hodina pod vedením zkušené rehabilitační sestřičky Helči.

9 - 10 hod - JÓGA V SÍTI PRO DĚTI (D-YOGI FLY)
Lekce je určená pro děti od 7 do 15ti let. Klidné, ale velice zábavné cvičení vhodné pro úplné začátečníky. Kdo zaváhá, nelítá :).

9:30 - 10:30 hod - POLE DANCE
Láká vás si zkusit tanec na tyči? Neváhejte a přijďte si vyzkoušet základní postavení, otočky a prvky. Určitě se u toho budeme dobře bavit :). Pro ženy (min. věk 15 let+).

10 - 11 hod - TANČÍME V BUBLINKÁCH
Připravili jsme pro malé děti nenáročnou zábavnou taneční sestavu v rytmu street dance, kterou budeme tančit v bublinkách. Doporučujeme pro děti ve věku 5-10 let.

10 - 11 hod - ZAČÍNÁME VE FITNESS
Hodina, ze které si odnesete cenné rady a doporučení, pokud chcete začít sportovat. Bude vás čekat i krátký trénink vhodný pro úplné začátečníky. Pro všechny věkové kategorie, ženy i muže.

11 - 12 hod - TANEC V PÁŘE
Pojďme si společně zatančit v páře. Čeká nás nenáročná choreografie na POP music a rozhodně se máte na co těšit! Doporučujeme min. věk 10 let.

11 - 12 hod - ANALÝZA SLOŽENÍ TĚLA
Zajímá Vás složení Vašeho těla? Analýzu provádíme pomocí váhy TANITA - zjistíme tělesnou hmotnost, % tělesného tuku, % tekutin v těle, svalovou hmotu, hmotnost kostí, bazální metabolismus, hodnocení zdravé úrovně viscerálního tuku, metabolický věk, hodnocení fyzické kondice. Hodnoty Vám předáme i v tištěné podobě.

14 - 16 hod - OPIČÍ DRÁHA, MALOVÁNÍ NA OBLIČEJ, SOUTĚŽE
Super opičí dráha pro každé dítě, které má rádo pohyb. Budeme šplhat, přeskakovat, podlézat, přelézat... Děti rozdělíme do několika věkových kategorií, budeme zapisovat výsledky a ti nejlepší se mohou těšit na krásné ceny :). Ostatní budou mít šanci vyhrát v dalších soutěžích nebo si mohou nechat něco namalovat na obličej :). Vhodné pro všechny věkové kategorie!

16 - 17 hod - JÓGA V SÍTI PRO DOSPĚLÉ
Pokud Vás láká jóga ve vzduchu okořeněná akrobatickými prvky, přijďte na tuto lekci! Nemusíte se bát velké náročnosti, lekce je vhodná pro úplné začátečníky, věk min. 15 let.

16 - 17 hod - KRUHOVÝ TRÉNINK PRO DĚTI
Chtějí se Vaše děti hýbat a přitom se dobře bavit? Provedeme je základními cviky, které si následně vyzkouší v kruhovém tréninku. Pro děti od 10ti let.

17 - 18 hod - CHAIR DANCE
Ženy, připravily jsme pro vás svůdnou choreografii s židlí. Nenáročné prvky, které jistě zvládnete i vy. To si nenechte ujít :)!

18 - 19 hod - FUNKČNÍ TRÉNINK
Přijďte si s námi zamakat, čeká nás nadupaný funkční trénink. Pokud jste začátečníci, nemusíte se bát, na lekci bude více trenérů, kteří si vás vezmou pod křídla :). Pro děti i dospělé.

18 - 19 hod - POLE DANCE
Pokud Vaše děti (holky) láká tanec na tyči, můžou si vyzkoušet krátkou sestavu základních prvků, které je na lekci naučíme. Vhodné pro úplné začátečnice ve věku od 7 do 15ti let.

19 - 20 hod - RELAX V SÍTI PRO DOSPĚLÉ
Nenechte si ujít velmi příjemné "pohoupání" v závěsné síti. Pouze si lehneme do sítě a budeme relaxovat. Můžete se těšit i na příjemný bonus formou míčkování :).


Akce je podporována dotací města Dvůr Králové nad Labem.


Více informace na tel. č.: 720 201 034.

Lucie Sýkorová
TS Attitude

Další články Taneční skupina Attitude DKnL

 
Vaše komentáře

Přečteno 919x