')
Počasí Dvůr Králové nad Labem - Slunečno.cz
Diakonie ČCE (DKnL)

Vážení čtenáři,

Královédvorsko má velký potenciál a žije. Jen se o tom málo ví.

Jsme na Královédvorsku doma, máme to tu moc rádi a chceme aby se nám všem tady dobře žilo. Naší prací je seznamovat občany s novinkami ze všech oblastí našeho života, ale také s historií našeho regionu. Přejeme si, aby tento projekt Královédvorsko.cz navrátil regionu ztracené sebevědomí. Věříme, že tak ulehčíme práci spoustě lidem a přispějeme k lepšímu soužití.

Cílem tohoto ryze soukromého a bezdotačního regionálního portálu je informovat lidi v regionu o tom, co skutečně potřebují vědět. Sami jsem zažili, když jsme s příchodem do Dvora Králové v roce 2006 potřebné informace neměli.

Soustředíme se na co největší informační propojení obcí i podnikatelů v regionu. Je nám líto, když je nějaká zajímavá akce v jedné obci a o 4 km jinde už o ní nikdo neví! To napravíme - jen potřebujeme součinnost organizátorů :-)

Nejsme dotováni ani Evropskou unií, ani krajem, ani městem. Žijeme z inzerce místních firem, podnikatelů, ale i spolků a organizací. Ti všichni se potřebují někde lidem prezentovat, informovat je o své činnosti a akcích. Jsme tu od toho, abychom celý region propojili přes internet, ale i sociální sítě. Jako komunikační agentura však umíme zájemcům zpracovat reklamní kampaň nejen po celém Královédvorsku a nejen na internetu. Máme dlouholeté zkušenosti s propagací firem v Praze.

Hranice Královédvorska (Obce Královédvorska) nejsou pevné. Zpracováváme i nadregionální informace ze sousedních území v rubrice Regiony.
Spravujeme také sousední portál Jaroměřsko.cz a portál ZvicinaTV.cz, který se soustředí na videovýstupy z regionu.

Kateřina Sekyrková
katsek(zavinac)email.cz

Jan Holan
jan.holan2013(zavinac)gmail.com

Přečteno 62308x

Hodnocení článku:

Diakonie ČCE - středisko ve Dvoře Králové n.L.

Adresa:
nábřeží Benešovo1067 544 01 Dvůr Králové n.L.
Tel.: 499 621 094, 739 244 728
Web: http://dvur-kralove.diakonie.cz