Vyhledej
Diakonie ČCE (DKnL) > Služby občanům > Sociální služby

2021 - rok naděje ve službách královédvorské Diakonie

Redakce / 28.01.2021, Dvůr Králové nad Labem, diakonie.kralovedvorsko.cz
Letošní rok si v Diakonii spojujeme s nadějí. Období, kterým jsme všichni v minulém roce nějakým způsobem procházeli, a kterým procházíme i v začátku roku 2021, je obdobím dosud nepoznaným a náročným.

FOTOGALERIE - Rok naděje

Máme naději, že epidemii společnými silami překonáme a budeme se moci vrátit k osobním setkáním, která jsou v mnohých případech nenahraditelná a tolik nám chybí. 

K novinkám patří to, že máme za sebou první očkování klientů a zaměstnanců. Děkujeme za něj pracovníkům naší nemocnice a spojujeme si očkování s nadějnými výhledy na další měsíce.

A co nás letos čeká? 
Kromě bezpočtu každodenních starostí a zajišťování služeb našim klientům si budeme na podzim připomínat 30. výročí vzniku Diakonie v našem městě
 
Slovo diakonie znamená služba, a tak platí, že poskytované služby jsou určeny vám. Rádi poskytneme radu nebo konkrétní službu, která vám pomůže zlepšit vaši situaci.
Můžete se na nás obrátit v případě potřeby pomoci v domácnosti prostřednictvím Pečovatelské služby nebo vám můžeme nabídnout setkávání, zázemí a péči Denního centra pro seniory
Celodenní pomoc pro klienty s její potřebou poskytujeme v pobytových službách našeho Domova Diakonie
Pečujícím nabízíme setkání v rámci Svépomocné skupiny. A také do rodin pro usnadnění péče půjčujeme kompenzační pomůcky.

Přejeme vám nadějeplný rok 2021.

Za zaměstnance a klienty přeje klidné dny 

Zdeněk Hojný

Další články Diakonie ČCE (DKnL)

Související články
Dnes (21. září) je Mezinárodní den Alzheimerovy choroby. Podívejte se na velké video s rozhovory s pacienty i pečujícími
Vaše komentáře

Přečteno 1979x